סלט יפני – דורש השקעה אבל טעים ומיוחד

מרכיבים לסלט:

אורז אדום מבושל (מבשלים כמו אורז רגיל)

אצות וואקמה – משרים 2 דקות במים

מלפפון כבוש בסויה וגי'נג'ר – מקלפים את המללפנים מוציאים את הגרעינים ומשרים במשך שעתיים ברוטב סויה ופרוסות זנגביל טרי (ג'ינג'ר) בכלי אטום.

ירקות לפי הטעם כבסיס לסלט

מרכיבים לרוטב:

ממרח מיסו (לא משנה הסוג)

חלב אורז

פלפל שחור

אבקת זנגביל (ג'ינג'ר)

חומץ אורז

שמן שומשום קלוי

מאחדים את כל המרכיבים בבלנדר או בשייקר.

 

בתאבון J

 

  • אורגני למה ומדוע?

    מזון אורגני הוא מזון הגדל בצורה טבעית ללא שימוש בחומרי הדברה כימיים, דשנים כימיים, תרופות, הורמונים, חומרים משמרים, צבעי מאכל וללא הנדסה גנטית. למאמר המלא...

  • מזונות על - super food

    קבוצה של מזונות המצויים בטבע המכילים מספר רב של מרכיבי תזונה ייחודיים וחשובים אשר הוספתם לתזונה  היומית עשויה להביא תועלת רבה, הם נקראים כך משום שסגולותיהם הם מעבר לתזונה בסיסית והם משפרים את בריאותינו באופן ניכר. למאמר המלא...