0

העגלה שלי

אני חבר/ת מועדון
עגלה ריקה, בטן ריקה...
עוד לא מילאת מוצרים בעגלה, אבל סיור קצר באתר יסדר את זה :)
0

העגלה שלי

אני חבר/ת מועדון
עגלה ריקה, בטן ריקה...
עוד לא מילאת מוצרים בעגלה, אבל סיור קצר באתר יסדר את זה :)
מאמר זה מציג פתרון חכם וטעים לשמירת בצל חתוך במקרר: החמצה מהירה. במקום לזרוק בצל שנותר, ניתן להחמיץ אותו בקלות עם מיץ לימון או חומץ ומלח. תהליך זה מאריך את חיי המדף של הבצל, משפר את טעמו והופך אותו לתוספת נהדרת למגוון מנות. המאמר כולל מתכון פשוט וקל להכנת בצל מוחמץ מהיר.

הדרך הטובה לשמור על הבצל במקרר

שומרים על הבצל: המדריך המלא לשימור חכם במקרר

רבים מאיתנו שמעו את הכלל: "אל תשמור בצל חתוך במקרר". והאמת, יש בזה משהו. בצל חתוך או חצוי מאבד במהירות את הפריכות שלו, סופח לחות, מפיץ ריח חזק במקרר ואף עלול לפתח עובש. כתוצאה מכך, פעמים רבות אנחנו מוצאים את עצמנו זורקים בצל חצי שנותר משימוש קודם, וזה פשוט בזבוז.

במאמר זה אומר לכם שיש דרך פשוטה, טעימה ויעילה לא רק למנוע את הבזבוז הזה, אלא גם לשדרג את הבצל? קבלו את הפתרון: החמצה מהירה.

החמצה מהירה: הדרך החכמה לשמור בצל במקרר

החמצה מהירה היא תהליך פשוט שמעניק לבצל חיי מדף ארוכים יותר ומעדן את טעמו החריף. המפתח הוא להשתמש בחומרים חומציים כמו לימון או חומץ, יחד עם מלח. החומציות והמליחות יוצרות סביבה שאינה נוחה להתפתחות חיידקים ועובש, ובכך מאפשרות לבצל להישמר במקרר בכלי אטום, עדיף מזכוכית, למשך שבוע ויותר.

מתכון לבצל מוחמץ מהיר

הנה מתכון פשוט וקל שישנה את הדרך שבה אתם מתייחסים לבצל.

מצרכים:

  • 1 בצל אדום אורגני , חתוך לרצועות דקות.
  • 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי, (או חומץ תפוחים)
  • 1/2 כפית מלח ים

הוראות הכנה:

  1. שימו את רצועות הבצל בקערה.
  2. פזרו עליו מלח גס. וקבצצ'ו את הרצועות על ידי לחיצות על הבצל כדי שהמלח ייספג לתוך רצועות הבצל.
  3. תוסיפו את מיץ הלימון ותנו ערבוב טוב לבצל, כדי שמיץ הלימון יעבור בין רצועות הבצל.
  4. העבירו לצנצנת זכוכית אטומה ואחסנו במקרר. הבצל יהיה מוכן לשימוש תוך 30 דקות, וטעמו רק ישתבח עם הזמן.

הבצל המוחמץ הוא תוספת נהדרת לסלטים, כריכים, טאקו, מנות דגים ופשוט לכל דבר שאתם רוצים להוסיף לו קצת טעם חמצמץ-מלוח. תיהנו מבצל טרי וטעים לאורך כל השבוע, בלי שום בזבוז!

שיתוף הפוסט:

עוד פוסטים:

רוצים ליהנות ממנות מטוגנות (כמו בחנוכה) בלי לסבול מכבדות וספיגת שמן מוגזמת? הפתרון הוא שמן אורז מזוכך של אולאיטליה. שמן זה הוא מפתח לשיטת "טיגון ללא ספיגה" בזכות שני גורמים: נקודת עישון גבוהה מאוד שיוצרת "קרום אטימה" מהיר על המזון ומונעת חדירת שמן. הרכב ייחודי (המופק מקליפת אורז) המכיל אוריזנול, שתורם ליציבותו ולמניעת הידבקות. התוצאה: פריכות מושלמת, ספיגה מינימלית ואוכל קל יותר לעיכול.

עכשיו אפשר לטגן בלי נקיפות מצפון

טיגון בלי נקיפות מצפון: הסוד לשמן אורז של אולאיטליה שמונע ספיגה בתקופת החגים, ובמיוחד בחנוכה, קשה לוותר על מנות מטוגנות, אבל קל מאוד לסבול מכאבי

חברי מועדון חוסכים יותר!

חברי המועדון נהנים מהנחות קבועות על:
5% הנחה על ביצים L מותג זמורה אורגני
5% הנחה על מגוון המוצרים ללא גלוטן ( בלי כפל מבצעים במקרים בהם מוצר ללא גלוטן במבצע אחר ).
10% הנחה על פירות וירקות בירקניה בימי שלישי – שלישישוק.
בנוסף , כרטיס המועדון מעניק הטבות הבאות:
בקנייה מ600 ש"ח ומעלה ברכישה חודשית זיכוי צבירה על סך 5%.
בקנייה מעל 1000 ש"ח ברכישה חודשית זיכוי צבירה על סך 8%.
*ניתן לממש זיכוי חודשי החל מחודש העוקב שלאחר חודש הצבירה.

לקוחות יקרים,

בתקופה האחרונה שידרגנו את האתר, הרחבנו את האפשרויות ושיפרנו את התצוגה של המוצרים באתר.
האתר ילך וישתפר לקראתכם בשבועות הקרובים
אנחנו מודים לכם על הסבלנות, 

במידה ונתקלתם בבעיה מוזמנים לפנות אלינו במייל :
zmoraorg@gmail.com

עדיין אין לך כרטיס מועדון שלנו?

ההצטרפות בעלות חד – פעמית של 20 ₪ לכל החיים
ומעניקה הטבות והנחות נוספות

דילוג לתוכן