רבים ניסו לשלב קינואה בתפריט היומי, רק כדי לגלות שהיא לא תמיד "מתחברת" כמו שציפינו. 😊
הטעם, המרקם, או אולי סתם חוסר השראה – ולפתע, הקינואה נדחקת לפינה במזווה…..
אבל מה אם אזמין אתכם לתת לה צ'אנס נוסף?
כזה שיפתיע את בלוטות הטעם ויגרום לכם ליהנות מכל מה שיש לקינואה להציע?
הכירו את סלט הקינואה עם הענבים הירוקים
שמראה שהקינואה יכולה להיות גם בריאה, גם מרעננת וגם קלילה וטעימה להפליא!
תנסו את הקינואה הבוליביאנית שיש לזמורה לפי המתכון שצירפתי ותספרו לי איך היה:
מתכון ל – 3 מנות:
- 1/2 כוס קינואה אדומה שטופה, מבושלת (כמו אורז) ומקוררת.
- בצל סגול בינוני מושרה במיץ מלימון אחד ופיתוח מלח גס.
- 6 ענבים ירוקים בשלים וחצויים.
- 1 פלפל צהוב בינוני.
- 2 בינוני ע"י.
- 2 בינוני ע"י. בזיליקום טרי.
- עלים מענף 1 של קורנית.
- כף שמן זית.
אופן הכנה
-
- להעביר לקערה.
- לחתוך את הפלפל, עגבניות מגי.
- לחצות את הענבים לחצאים או רבעים.
- לקצוץ עלי בזיליקום.
- להעביר את כל המרכיבים לקערה עם קינואה, להוסיף סך הכמות להוסיף הענבים לחצאים, לתקן.
תיבול מלח לפי הטעם.
תיהנו מחגיגה של צבעים וטעמים שעובדים יפה ביחד.





