0

העגלה שלי

אני חבר/ת מועדון
עגלה ריקה, בטן ריקה...
עוד לא מילאת מוצרים בעגלה, אבל סיור קצר באתר יסדר את זה :)
0

העגלה שלי

אני חבר/ת מועדון
עגלה ריקה, בטן ריקה...
עוד לא מילאת מוצרים בעגלה, אבל סיור קצר באתר יסדר את זה :)
רוצים לשלב יותר קטניות בתזונה אבל חוששים מהגזים והבלאגן באחסון? גלו איך רכישה בתפזורת היא הפתרון המושלם: קונים בדיוק את הכמות הנכונה, נהנים מטריות שמקלה על העיכול, ומתנסים במגוון סוגים בלי להתחייב. הדרך הקלה והנוחה ליהנות מכל הטוב של הקטניות.

איך לשלב קטניות בתפריט בלי בלגן במטבח ובבטן?

ברוכים הבאים לעולם הקטניות: איך לשלב אותן בתפריט בקלות ובלי בלאגן

עם השנים, יותר ויותר אנשים מכירים בעושר התזונתי של הקטניות. הן עשירות בחלבון, בסיבים תזונתיים ובמינרלים, ומהוות בסיס נהדר לארוחות מגוונות ובריאות. אך יחד עם היתרונות, מגיעות גם שתי בעיות מוכרות: אי הנוחות במערכת העיכול (הגזים), והצורך לאחסן שקיות ענק של קטניות בבית.

אצלנו בזמורה אורגני, אנחנו מכירים את האתגרים האלה, ולכן מציעים מגוון ענק של קטניות בתפזורת. זו הדרך המושלמת ליהנות מכל היתרונות של הקטניות, בגישה חכמה ונוחה.

היתרונות של רכישת קטניות בתפזורת

קונים בדיוק מה שצריך – בלי בלגן ובלי בזבוז

רכישה בתפזורת מאפשרת לכם לקנות את הכמות המדויקת שאתם צריכים לארוחה אחת או שתיים. כך, אין צורך להתעסק עם שקיות גדולות שמתפזרות, או עם צנצנות שתופסות מקום. אתם קונים רק כמה שצריך, מכינים, וזהו – בלי שאריות מיותרות.

טריות מקסימלית – לא רק בטעם

כמות קטנה של קטניות מאפשרת לכם לבשל את כל מה שקניתם מיד, כך שאתם נהנים מהן בשיא הטריות. היתרון הוא לא רק בטעם – כאשר מבשלים קטניות טריות, המנה אוורירית יותר, וזה יכול לסייע בהקלת העיכול.

מתנסים במגוון – בלי להתחייב

המגוון העצום של קטניות בתפזורת בזמורה אורגני מאפשר לכם להתנסות בקלות בסוגים שונים, כמו עדשים כתומות, חומוס, שעועית לבנה, בובסים, שעועית מנומרת, שעועית שחורה, שעועית מאש ועוד. אתם יכולים לנסות סוגים חדשים במנות קטנות, בלי להתחייב לרכוש חבילה שלמה.

בואו לגלות את הדרך הקלה והטעימה

אז בואו לזמורה אורגני וגלו את הדרך הקלה והטעימה לשלב קטניות בתפריט שלכם, בלי בלגן, בלי בזבוז, ועם כל הבריאות שלקטניות יש להציע. ✨🌱

שיתוף הפוסט:

עוד פוסטים:

אנו משתמשים בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה בהתאם למדיניות
חברי מועדון חוסכים יותר!

חברי המועדון נהנים מהנחות קבועות על:
5% הנחה על ביצים L מותג זמורה אורגני
5% הנחה על מגוון המוצרים ללא גלוטן ( בלי כפל מבצעים במקרים בהם מוצר ללא גלוטן במבצע אחר ).
10% הנחה על פירות וירקות בירקניה בימי שלישי – שלישישוק.
בנוסף , כרטיס המועדון מעניק הטבות הבאות:
בקנייה מ600 ש"ח ומעלה ברכישה חודשית זיכוי צבירה על סך 5%.
בקנייה מעל 1000 ש"ח ברכישה חודשית זיכוי צבירה על סך 8%.
*ניתן לממש זיכוי חודשי החל מחודש העוקב שלאחר חודש הצבירה.

עדיין אין לך כרטיס מועדון שלנו?

ההצטרפות בעלות חד – פעמית של 20 ₪ לכל החיים
ומעניקה הטבות והנחות נוספות

דילוג לתוכן